Viinimaistiaiset, ruoka- ja valokuvakurssit, sekä ulkomaiden retket tuovat piristysruisketta elämään

Viinimaistiaiset toimivat hyvin myös työyhteisön virkistyspäivän ohjelmana. Viinimaistiaiset sekä ruoka- ja valokuvakurssit järjestetään mieluiten pienille ryhmille. Suurempien seurueiden kannattaa harkita kurssille osallistumissa eri päivinä. Pienessä ryhmässä pystymme helpommin keskittymään ja keskustelemaan viineistä, ruoasta ja valokuvauksesta.

Viivan kurssitarjonta on laaja

 • Viinimaistiaiset yksityisille ja yrityksille.
 • Ruokakurssit yksityisille ja yrityksille.
 • Valokuvauskurssit yksityisille ja yrityksille.
 • Viini-, vaellus- ja hiihtomatkat.

Kursseja järjestetään myös muilla paikkakunnilla. Kysy tarjousta.

Viinimatkat syventävät viinien maailmaa

Viinimatkat
Ruoan ja viinin maailmat ovat vahvasti kulttuurisidonnaisia. Näiden  maailmojen salaisuudet aukeavat matkustamalla ja tutustumalla erilaisiin viinikulttuureihin. Tunnen erityisen hyvin Ranskan ja Pohjois-Italian viinialueet. Koska asun osittain myös Ranskan Chamonixissä, on sieltä lyhyet matkat em. viinialueille. Alueiden erityisen viinituntemuksen avulla voin laatia ryhmällenne räätälöityjä viinimatkoja tai toimia
suunnittelemamme matkan viinikonsulttina.
 • Viinimatkat Ranskassa erityisesti Burgundin, Alsacen, Juran, Sampanjan, Rhonen ja Bordeauxin alueille.
 • Viinimatkat Italiaan, erityisesti Piemonten alueelle.

Voin laatia viinialueille suuntautuvien matkojen ohjelman ja lisäksi toimia myös itse matkanjohtajana. Minulla on käytettävissä tila-auto. Viinimatkoihin voidaan yhdistää myös alppivaellusta Ranskan Chamonixissä. Katso lisää kohdasta vaellus- ja laskettelumatkat.

Kokkauskurssit opettavat nauttimaan ruoanlaitosta uudella tavalla

Ruoka on aina ihmisen mielessä, koska se on elämisen perustarve. Innostuin itse ruoanlaitosta jo lapsena kotilieden ääressä. Kiinnostus ruoan valmistukseen Suomessa ja maailmalla on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana.  Lehdissä ja tv-kanavilla esitellään ohjeita arki- ja juhlaruokien valmistamiseen.  Eritasoiset kokkikilpailut ovat suosittua katseltavaa kaikkialla maailmassa. On kiva kokata yhdessä perheen, ystävien ja työyhteisön jäsenten kanssa.  Samalla opitaan ruoanlaiton  perusasioita ja pieniä niksejäkin, sekä ennen kaikkea nautitaan hyvästä ruoasta ja oivallisista juomista.

Itse olen saanut opetusta muutamien suomalaisten huippukokkien järjestämillä kursseilla. Lisäksi olen osallistunut kokkikurssille Ranskassa. Oman harrastuneisuuden lisäksi olen toiminut aktiivisesti noin 20 vuotta Rotisseurs-järjestössä, joten tarjoan asiantuntevaa opastusta ja koulutusta.

Järjestän kokkauskursseja pienille ryhmille, yrityksille ja työyhteisöille.

 • Sopii oikein hyvin myös yrityksen tyky-päivän ohjelmaksi.
 • Sopii parhaiten maks. 12 hengen ryhmille.
 • Painopisteenä ruoan ja viinin liitto sekä pöytätapakoulutus.

Vaellus- ja laskettelumatkat Ranskan Chamonixiin

Toinen kotikaupunkini on Ranskan Chamonix, jonka näköpiirissä ovat massiivisten alppien huiput, kuten Mont Blanc (4810m). Maastot tarjoavat todella huikaisevat alppimaisemat ja niiden rinteillä mutkittelevat mielenkiintoiset vaelluspolut kukkineen ja elämineen. Talvella rinteet toimivat oivallisina laskettelupaikkoina. Hissikapasiteetti on toimiva.

Vaellusreitit ja laskettelurinteet näillä matkoillani valitaan porukan tason ja toivomusten perusteella.  Käynti Chamonixissä ja sen lähialueilla on mieleenpainuva kokemus.

 • Vaellus- ja hiihtomatkat on tarkoitettu maksimissaan 12 hlö:n ryhmille.
 • Kattavat vaellus- ja hiihtomahdollisuudet.
 • Pisin laskumahdollisuus on peräti 24 km, jolloin tarvitaan erikoisopas, sekä riittävästi lunta.
 • Neljä hiihtoaluetta bussimatkan päässä.

Chamonix sijaitsee itäisessä Ranskassa

Ranskan Chamonix on kaunista aluetta. Vaelluspolut ja vuoristomaisemat ovat upeita ja tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Monipuoliset hiihtorinteet sopivat moneen eri hiihtoon, aloittelijasta konkariin. Pisin lasku on 24km, mikäli on riittävästi lunta ja mukana on erikoisopas. Matkaan lähdetään 3840 m korkeudelta, jonne mennään hissillä. Kaupungin keskustan lähellä on neljä hiihtoaluetta, kätevästi bussimatkan päässä. Italialainen kulttuurikaan ei ole kaukana, sillä keskustasta pääsee 12 km:n mittaista tunnelia pitkin Gourmayeriin. Myös Sveitsin raja on hyvin lähellä, vain 12 km päässä.

Katso lisätietoja www.chamonix.com.

Valokuvauskurssit ja valokuvien myynti

Valokuvaus on ollut harrastukseni pienestä pojasta saakka.  Nyt vanhemmiten se on jalostunut jopa yhdeksi "kulmakiveksi" yritykseni toiminnassa. Minulla on ollut yhteensä toistakymmentä valokuvanäyttelyä Lappeenrannassa, Lapualla ja Joensuussa, sekä Virossa.

Valokuviani voi käydä katsomassa osoitteessa: pekkakauppinen.kuvat.fi
Ottamiani valokuvia on yksityiskodeissa, sekä julkisissa tiloissa.

Viiva kouluttaa valokuvaamaan ja myy monenlaisiin tarkoituksiin valokuvia:
tauluiksi ja muiksi sisustuselementeiksi, sekä korteiksi ja kalentereiksi.

 • Valokuvauskurssi sopii oikein hyvin myös yrityksen tyky-päivän ohjelmaksi.

Kysy lisää!

Vastaan tiedusteluusi mahdollisimman pian. Voit jättää palautetta käyttämällä tätä lomaketta.

Viininmaistelukurssista
Ruokakurssista
Vaellus- tai hiihtomatkasta
Viinimatkasta
Valokuvauskurssista
Valokuvan ostamisesta
Muusta
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Viiva
Kimpisenkatu 15 as. 10
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2087704-5
Puh: 040 556 0026

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Viiva:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.